İnstagram’da Fotoğraf Ve Videoları İndirme

 

Sosyal medya platformları arasında yer alan İnstagram, dünyanın en büyük fotoğraf ve video paylaşım platformu olarak karşımıza çıkıyor. İnstagram’da izlediğiniz fotoğrafları ve videoları indirmek için uygulamaları veya video indirme sitelerini kullanarak bilgisayarınıza ve telefonunuza indirebileceksiniz.

Kevin Systrom ve Mike Krieger 2010 yılında kurdukları İnstagramı, büyümesine rağmen 2012 yılında Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg’e 1 milyar dolara sattılar. İnstagram Facebook tarafından geliştirilip, güncellenerek 1 milyardan fazla kullanıcıya ulaştı.

İnstagram’da bir birinden farklı ilginç videoları izleyebilir ve eşsiz manzara özelliğine sahip fotoğraflara bakabilirsiniz ancak instagram video ve fotoğrafları indirmeye izin vermiyor. Cep telefonlarında uygulamalar ve bilgisayarlarda web sitelerini kullanarak fotoğraf ve videoları indirebilirsiniz.

İnstagram’da ki Videoları Ve Fotoğrafları Bilgisayara İndirme

www.downloadgram.com web sitesini kullanarak instagram’da yer alan fotoğrafları ve videoları bilgisayara indirebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey video veya fotoğraf gönderisinin üstündeki üç noktaya basıp, url’yi kopyala dedikten sonra downloadgram web adresine yapıştırmanız yeterli olacaktır.

İnstagram’da ki Videoları Ve Fotoğrafları Bilgisayara İndirme Siteleri

www.postgraber.com

www.dredown.com

www.instagram.papik.net

www.instatakipci.com/instagram-fotograf-indirme

www.instaview.me/tr

İnstagram Fotoğraf Ve Videoları Android Cep Telefonuna İndirme

Google Play Store’de instagram video fotoğraf indirme uygulaması arayabilirsiniz. Quick Save for İnstagram uygulamasını indirdikten sonra kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapmanız gerekiyor. İndirmek istediğiniz fotoğraf veya videoya ait gönderinin sağ üst köşesinde üç noktaya basıp, url’yi kopyalayın. Quick Save for instagram uygulamasına url’yi yapıştırıp, video veya fotoğrafı cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Android İnstagram Fotoğraf Ve Video İndirme Uygulamaları

IFTTT

Regrampost

Quick Save for İnstagram

İnstagram Fotoğraf Ve Videoları İphone Cep Telefonuna İndirme

Wizpost repost photo video, repost for instagram photo video no watermark, İnstant save, Quickly repost for instagram gibi uygulamalardan bir tanesini indirerek, fotoğraf ve videoları cep telefonunuza indirebilirsiniz.

İnstagram’da yer alan fotoğraf veya videoyu İphone cep telefonuna indirmek için yukarıda önerdiğimiz uygulamalardan birini kullanarak indirebilirsiniz. Fotoğraf veya videoya ait paylaşımda, üç noktaya basıp url’yi kopyalayın ve uygulamaya yapıştırıp indirebilirsiniz.

İphone İnstagram Fotoğraf Ve Video İndirme Uygulamaları

IFTTT

Regrammer

Wizpost repost photo video

Repost for instagram photo video no watermark

İnstant save

Quickly repost for instagram

İnstagram Fotoğraf Ve Videoları Cep Telefonuna Programsız İndirme

Android işletim sistemine ait cep telefonunuz vara, instagram da yer alan videoları uygulama ve web site kullanmadan indirmek mümkün. İnstagram’da izlediğiniz videolar cep telefonuna kaydedilir.

Dosya yöneticisi, Android, Data, com.instagram.android, cache, videos yolunu takip ederek instagram da izlediğiniz videolara ulaşabilirsiniz. Burada yer gönderilerin adının son kısmını .mp4 yaptığınızda videoya ulaşmış olursunuz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir