İnstagram da 10 Günde Takipçi Arttırma Yolları

İnstagram da 10 Günde Takipçi Arttırma Yolları

Facebook’tan sonra dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu İnstagram. Peki siz bu platformda kendinize nasıl yer bulursunuz? Nasıl kendi adınızdan söz ettirerek yüksek takipçiler kazanmaya başlarsınız?  Üç adımda bunları açıklayacağız.

İnstgram ara yüzü, kullanıcı sayısı, mobil kullanım kolaylığı birçok kolaylık sağlamaktadır. Sizinde bu alan da söz sahibi olabilmeniz için yapmanız gereken gereksiz çöp bilgilerden, takipçi satın almalardan kaçınıp orijinal olmanız. Peki nasıl orijinal olarak takipçi arttırırsınız.

İlk önce kendinize eski açılmış hesaplar satın almak olsun sorun etmeyin bunda size yardımcı olacak birçok site bulunmaktadır. Neden eski açılmış instgram hesabı aldığımızı sorduğunuzu da duyar gibiyim. Bu hesaplar eski olduğu için etkileşim yüksek olduğundan dolayı size takipçi gelme şansı da yüksek olacaktır. Gereksiz yere takipçi satın almaktansa bu hesapları almanızı öneririm. Fiyatı da en fazla 10 TL gibidir. Yüksek takipçili hesaplar almanıza gerek yoktur sadece hesap önceden açılmış olsun yetecektir. Eğer sizi kandırdıklarını düşünüyorsanız hesabın ismine bakıp özelden mesaj atabilirsiniz. Burada belki pazarlık payı da olabilir

İkinci adımda ise sizlere orijinal içerikler üretmeniz. Eğer çalıntı içerikler ile ilerlemeye devam ederseniz hiçbir zaman takipçi arttıramazsınız ve instgramdan engel yersiniz. İnstgram bildiğiniz gibi yapay zekâ teknolojisi ile ilerleyen bir sistem olduğu için her açılmış olan hesabı kontrol etmektedir. Eğer siz kendi içeriklerinizi üretirseniz İnstgram sizin sayfaya geldiğinde bu gönderiyi daha önce görmediği için keşfet sayfasına erken çıkmanızı sağlayacaktır. Gönderiyi alırsanız bile değişik kelimeler kullanmanızı öneririm.

Üçüncü sırada ise instagram da görsel hazırlama. İnstgram da hazırladığınız görseller kayan görsel ise bu şekilde olan gönderileri de sevmektedir. Açıklamanız görselle uygun olmalı ve tabi ki de etiket kullanmayı unutmamalısınız. Eğer bu yolları kullanmaya devam eder ve günlük gönderi hazırlarsanız bir yıl gibi bir sürede 1 Milyon Takipçiye Dahi Ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir